Salgsbetingelser

Frakt, porto & retur

Vi sender våre varer med Posten Servicepakke og fraktkostnader er på 150 kr for pakker opptil 10 kg , eller 120cm x 60 cm x 60cm

Vi pakker og sender vanligvis bestillinger fortløpende hver dag.
Høstløk sendes så snart de er på lager.

Ved bestilling av kun frø sendes disse som brev. Det er fast pris på sending av frø uansett hvor mange frøpakker som bestilles. Pris for sending av frø er 65,- og innkluderer behandling av ordre, boblekonvolutt og porto. Ved store frøordre, sender vi bestillingen som sporbar pakke, uten ekstra kostnad for kunden som en ekstra sikkerhet.

Ønsker du å hente varene på vårt lager på gården i Gjesåsen, gjøres det etter avtale. Gi oss beksjed ved bestilling så tar vi bort portoen fra bestillingen og avtaler henting.

Uavhentede pakker vil bli belastet med 300,-,- for å dekke våre kostnader for returporto. Resterende beløp for varen blir tilbakeført uten portosatser.

Du er selv ansvarlig for å fylle ut korrekt navn og adresse ved bestilling. Pakker og brev som ikke kommer frem grunnet feil adresse, kan vi dessverre ikke ta ansvar for.

Retur og bytte

Dette skjer i henhold til angrefristlovens bestemmelser. Det er 14 dagers returrett av ubrukte varer i original uskadet emballasje. Returporto betales av kjøper.

Planter, løk og knoller er ferskvare og angrerettlovens bestemmelse gjelder ikke. På uavhentede pakker pr post eller som ikke hentes hos oss vil hele faktura beløpet faktureres kunden. Etter betalingsfristen vil kravet bli sendt til inkasso.

Tilbakebetaling av beløp skjer innen 30 dager gjennom Klarna.

Returadresse:
Kine Andersen v/ Bakåsen lille

Vestre gjesåsveg 260

2280 Gjesåsen

Org. nr. 915 237 002 MVA

Reklamasjon

Vi pakker alt utstyr for hånd hos oss. Men skulle det mot formodning være transportskader eller produksjonsfeil ved varen, så bytter vi den gjerne uten ekstra omkostninger. Ta kontakt via telefon eller mail, gjerne med bilder av varen. Hvis du ikke er helt fornøyd fortell det til oss. Hjelp oss å bli enda bedre slik at vi kan iverksette tiltak.

Garanti

Vi har 14 dagers garanti på våre varer mot synlige eller skjulte produksjonsfeil fra du mottar varen. Varer som går i stykker grunnet feil bruk dekkes ikke av garantien.

Bestillinger

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt, feil/trykkfeil på nettsiden eller at varer ikke kan sendes av kvalitetsmessige grunner. Falske ordreinnleggelser, svindel eller kriminell virksomhet vil bli politianmeldt. Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre.
Alle ordre behandles det er ingen minimumsbeløp.
Vi leverer ikke erstatninger for varer som ikke kan leveresG

Betaling

Betaling skjer ved utsjekking i kassen og innbefatter følgene måter:

– Kort (Visa/Mastercard via Klarna checkout)


– Klarna faktura

Når du handler med klarna faktura oppgir du aldri kortopplysninger og du betaler etter du har motatt varen. Det er ingen gebyr på klarna faktura med 14 dagers betalingsfrist. Ved for sen betaling vil det påkomme et purregebyr fra Klarna. Klarna faktura kommer på mail når varen er levert på posten.

Returskjema:

Kan du laste ned her. 

Før alle varer skal returneres skal det informeres oss på mail først, om at du ønsker å benytte deg av angrerettenP

Kontaktinformasjon:

Telefon: 97786576

Epost: kine(alfakrøll)bakasen.no

Facebook: https://www.facebook.com/bakasenlille.no/


Post adresse:
Kine Andersen v/ Bakåsen lille

Vestre gjesåsveg 260

2280 gjesåsen

Org. nr. 915 237 002 MVA

Hilsen
Kine Andersen for Bakåsen lille