Butikk

Halmring 50 cm – 4 stk
1. oktober 2020
Halmkrans 35 cm 2 stk
13. november 2020
Show all

Halmring 70 cm

kr 140,00

Årets fineste dørkrans lager du selv? Du vet, den tide av året hvor familien er mer samlet rundt kjøkkenbordet. Med en varm kopp kakao med krem og lukten av gjærbakst som brer seg utover rommet.

Gjør noe hver dag som skaper de gode minnene og de gode samtalen rundt bordet.

Plukke inn kongler på søndagsturen i skogen og de grønne kvistene fra hagen. OG sett familiens preg på halmringen, som ønsker hjertelig velkommen til oss.

i denne str er det en ståltråd, for at kransen  skal holde på fasongen sin.

Antall 1 stk i  pakken.

Tomt på lager

Beskrivelse

Alle våre halmkranser/ringer er alle laget av kortreist halm fra gården.

Halmen vår har kort vei fra jordet og inn til produksjonslokalet og kransemaskinen. Våre halmkranser er miljøvennlig laget. Halmen og bomullstråden som vi bruker er 100% komposterbar, og skader ikke naturen.

Allerede om våren legger vi grunnlaget for det som skal bli halmkrans og ferdig pyntede kranser. Vi sår små kornfrø i månedskiftet april/mai. Disse frøene vokser seg frem og blir til vakre kornaks gjennom våren og sommeren. Når høsten så kommer og kornet er modent, starter treskingen. For å høste kornet bruker vi en skurtresker. Denne etterlater seg ranker med halm på bakken. Det er denne halmen som er hovedingrediensen for våre vakre, naturlige og lokalproduserte kranser.

Alle kransene/ringene er laget av undertegnede og er laget med kjærlighet for råvaren.